Πέρα για πέρα δίκαιη χαρακτήρισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, τη νίκη (2-0) της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια, η ομάδα μας έχει μία καλή εικόνα. Κόντρα στον ΟΦΗ, τον Άρη αλλά και σήμερα δείχνουμε μία καλή εικόνα, έχοντας καλές παρουσίες και στα τρία παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήμασταν σωστά δομημένοι στον αγωνιστικό χώρο και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, μετά το 2-0, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσει μία-δύο καλές ευκαιρίες. Όμως, το θετικό είναι που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Θεωρώ πως, αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, αυτή ήταν η ΑΕΚ».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της «Ένωσης» αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη: «Πιστεύω πως ήταν εύστοχη η αλλαγή που κάναμε. Ο Κλωναρίδης είναι από τα νέα παιδιά που του δίνουμε αρκετές ευκαιρίες, γιατί έχει προσαρμοστεί πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Είναι ένας παίκτης που βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-0, αλλά -όπως είπα- μετά το 70’ ο Παναθηναϊκός έχασε και εκείνος κάποιες ευκαιρίες για γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης