Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, τόνισε ότι αδίκησαν τον εαυτό τους με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο «Κωστέ» υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την απόδοσή τους απέναντι στους Κρητικούς, ωστόσο επεσήμανε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, βάσει της προσπάθειας που κατέβαλαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο προπονητής της «Ένωσης» έστρεψε την προσοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι με την Άρη, αναφέροντας ότι πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν κόντρα στον ΟΦΗ.

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με τον ΟΦΗ. Δεν έχω κανένα παράπονο και δεν έχω να πω τίποτα για την προσπάθειά σας. Μπορούσαμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε, όπως έπρεπε, την καλή μας εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.

Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να διορθώσουμε ό,τι λάθη κάναμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά, για να είμαστε όλοι μας έτοιμοι» είπε ο 41χρονος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης