Κρίσιμες είναι οι ώρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για οριστική διακοπή του Κυπέλλου.

Οι ιδιοκτήτες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συζήτησαν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ έθεσαν ακόμη και θέμα αποχώρησης από το πρωτάθλημαΤο μεσημέρι της Παρασκευής, οι ιδιοκτήτες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν έκτακτη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου τέθηκε ακόμη και το θέμα της αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που πρότεινε το ενδεχόμενο αποχώρησης και των τριών ομάδων από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από αυτή την χρονική περίοδο.

Η πρόταση συζητήθηκε εκτενώς, ενώ από την πλευρά του κ. Μελισσανίδη εκφράστηκαν αμφιβολίες για το πόσο μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποφασιστεί τόσο άμεσα. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Συζήτηση έγινε και για το θέμα της ΕΠΟ με κοινή συνισταμένη όλων να είναι η παραίτηση Γκιρτζίκη και η αλλαγή διοίκησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα οι διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ φέρονται να συμφώνησαν για μια σειρά πρωτοβουλιών.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν, ως ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν. Κάτι που αν συμβεί, θα επιβεβαιώσει ότι παρατηρείται σύμπλευση απόψεων.

 Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης