Πεπεισμένος πως η ΤΣΣΚΑ θα παρουσιαστεί καλύτερη στον μεγάλο τελικό του Final 4 εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη της με 66-64.

«Καλησπέρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που κερδίσαμε, την Κυριακή (13/05) θα παίξουμε στον τελικό, αλλά θα ήθελα να μιλήσω για τον ημιτελικό. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το άγχος μας. Δεχθήκαμε πολύ μεγάλη πίεση, εξάλλου όπως όλοι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Έχουμε παίξει κι άλλους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα (11/05) στα πρώτα λεπτά χάσαμε τον έλεγχο και δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την άμυνά μας. Υπήρξε μεγάλη αγωνία στο τέλος, εάν όμως ο Τεόντοσιτς δεν είχε χάσει και τις δύο βολές η νίκη μας θα ερχόταν πιο εύκολα», είπε αρχικά ο τεχνικός της «αρκούδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Αντρέι Κιριλένκο: «Είναι μεγάλη ευτυχία για εμένα να τον έχω παίκτη. Όπως όλοι, στην αρχή είχε πολύ άγχος. Προσπάθησα να τον κάνω να απαλλαγεί από την πίεση, λέγοντάς του να σκεφτεί αγώνες που έχει παίξει στο παρελθόν. Είναι μεγάλο αστέρι και η ομάδα του τον έχει ανάγκη. Αυτό του είπα και νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο τον ωφέλησαν όλα αυτά».

Για τον τελικό: «Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο άνετη στον τελικό. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που ήρθαν από την Ελλάδα και από τον Παναθηναϊκό και από τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν μας ασκεί πίεση».

Για το τι έλεγε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου: «Τους είπα πως είμαστε πολύ κακοί στην άμυνα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Είδα πως οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που πρέπει, για αυτό τους καλούσα κοντά μου και τους έλεγα τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν τον αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης