Πέντε άνδρες κατηγορήθηκαν για απρεπή συμπεριφορά στη διάρκεια του νικηφόρου (3-1) αγώνα της Λέστερ Σίτι επί της Λέγκια Βαρσοβίας, το βράδυ της Πέμπτης (25/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Λέστερσαϊρ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που διεξήχθη στο «Κινγκ Πάουερ», μετά από συγκρούσεις των οπαδών της πολωνικής ομάδας με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αρχές ανέφεραν ότι στη διάρκεια των επεισοδίων, 14 αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν, ενώ δύο χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και οι πέντε άνδρες κατηγορήθηκαν για αδικήματα δημόσιας τάξης, με δύο εξ αυτών να κατηγορούνται επίσης για «κατοχή ναρκωτικών ουσιών», και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών κι εργαζομένου έκτακτης ανάγκης.

Και οι πέντε άνδρες πρόκειται να εμφανιστούν στο δικαστήριο του «Loughborough Magistrates» στις 10 Δεκεμβρίου.

«Ένας 30χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για βίαιη διαταραχή και ένας 24χρονος που συνελήφθη με την υποψία επίθεσης σε υπάλληλο έκτακτης ανάγκης και κατοχή ναρκωτικής ουσίας αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, εν αναμονή περαιτέρω ερευνών», προσθέτει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης