Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Ατρόμητο, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ωστόσο παραμένει φαβορί για την πρώτη θέση, σύμφωνα με τον Σεντρίκ Καντέ

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. Αγωνιστήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμα το προβάδισμα και συνεχίζουμε», τόνισε αρχικά ο αμυντικός από το Μάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τα διοικητικά προβλήματα των «πράσινων», ο Καντέ τόνισε: «Από τον Σεπτέμβρη ακούμε κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα διαφορετικές ιστορίες. Ο κ. Γόντικας μας έχει πει ότι στις 8 Μαΐου υπάρχει μια Γ.Σ. και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας γιατί έχουμε ακόμα πέντε ματς. Μπορώ να καταλάβω την προσφυγή του Μπιέρσμιρ είναι δύσκολο για όλους μας και ίσως κάποιοι άλλοι τον ακολουθήσουν».

Από την πλευρά του, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αρκέστηκε να πει: «Θέλαμε την νίκη, δεν ξεκινήσαμε καλά. Καλύτερα που πήραμε τον ένα βαθμό παρά κανέναν. Θα είναι δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ αλλά είμαι αισιόδοξος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης