Μετά από μία ψηφοφορία που εξελίχθηκε σε θρίλερ βγήκε τελικά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς «λευκός καπνός» από την… καμινάδα των διαιτητών της Super League αναφορικά με το αν θα εμμείνουν ή όχι στην αποχή που είχαν εξαγγείλει.

Πιο συγκεκριμένα, η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών και βοηθών της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου στη ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσω email, τάχθηκε κατά της αποχής και ως εκ τούτου οι Έλληνες ρέφερι τίθενται στη διάθεση της ΚΕΔ για να τους ορίσει (σ.σ.: είχαν δηλώσει ομαδικά κώλυμα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/1) θα υπάρξει κανονικά δράση στη Super League με τη διεξαγωγή των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς και τη μονομαχία ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 04/01

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

17.15 ΟΦΗ – Βόλος

19.30 Άρης – ΠΑΟΚ

20.00 Ατρόμητος – Αστέρας

Κυριακή 05/01

15.00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός

17.15 Ξάνθη – ΑΕΛ

17.15 Πανιώνιος – Λαμία

19.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Tο μήνυμα της Super League μετά την απόφαση των διαιτητών

«Λίγα λεπτά μετά το τέλος της ψηφοφορίας, στον επίσημο λογαριασμό της λίγκας στα social media αναρτήθηκε το εξής σχόλιο: 

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση! Όλο το ποδόσφαιρο μαζί για την πρώτη σέντρα του 2020, με τα ματς της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League…

Δύο κλασικά ντέρμπι και πέντε ακόμα ενδιαφέροντες αγώνες, το Σάββατο και την Κυριακή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης