Αρκετά παράπονα από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού είχε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα με 72-68 σκορ.

Ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το ματς με τους «κίτρινους» ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι, ενώ παράλληλα στάθηκε στη βελτίωση που χρειάζεται το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι έτσι ήταν. Συγχαρητήρια στον Άρη που έκανε ένα καλό παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα με καλό ρυθμό. Αναμφίβολα για εμάς ήταν ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια στην επίθεση.

Όχι μόνο επειδή ήμασταν άστοχοι απέναντι στη ζώνη, αλλά αυτό που μας ακολουθεί και μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια είναι η κυκλοφορία και η δημιουργία, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ αργοί.

Επίσης τα 10 λάθη του πρώτου ημιχρόνου είναι πολλά για τέτοιο παιχνίδι. Αμυντικά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις απομονώσεις που έκανε ο Άρης και θα μπορούσε σήμερα να είχε κερδίσει ο Άρης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν τον ενδιαφέρει η ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ ή τα αποτελέσματα της ομάδας του: «Εσείς έχετε κάποια πρόταση; Ποια είναι η δουλειά των προπονητών; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Σύμφωνα με κάποιους άλλους, ο Παναθηναϊκός έχει τη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό λένε τουλάχιστον.

Ο Παναθηναϊκός με αρκετούς Έλληνες παίκτες πήρε πολλά πρωταθλήματα Ευρώπης, αφού με ρωτάτε για την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ. Αυτοί που γνωρίζουν και βλέπουν, πιστεύουν ότι κάτι έκανε για το ελληνικό μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Όσοι δεν ξέρουν, είναι καλύτερο να μάθουν. Δείτε πόσοι πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και στελέχωσαν την εθνική ομάδα».

Για το αν στο τέλος και οι δύο ομάδες είχαν τάσεις αυτοκτονίας: «Έτσι είναι. Ο ένας το έδινε στον άλλον το παιχνίδι. Είναι άνθρωποι κι έκαναν πολλά λάθη σε καταστάσεις πίεσης. Και να κέρδιζε ο Άρης σήμερα, δεν θα ήταν έκπληξη».

Για το ότι δεν χρησιμοποίησε τον Λόγκαν είπε πως ήταν δική του επιλογή, ενώ για το πού πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός:
«Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στο ένας εναντίον ενός και επιθετικά να κάνουμε αυτό που μας διακρίνει τόσα χρόνια. Πολλές πάσες και δημιουργία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης