Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά και τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο 47χρονος προπονητής δεν έκρυψε ότι ο Ολυμπιακός του δεύτερου μέρους έπαιξε όπως ακριβώς θέλει να παίζει: «Ήταν σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και δεν κρύβω ότι η άμυνα μας έδωσε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας έφτασε στο επίπεδο που θέλω και σίγουρα από εκεί βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλοί και παίξαμε έτσι όπως θέλω να παίζουμε. Με καλή άμυνα και τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά όπως τους είπα στα αποδυτήρια, σήμερα χαιρόμαστε τη νίκη κι από αύριο ξεκινάμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε ότι ο Οθέλο Χάντερ υπέστη ένα τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Πετγουέι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπρεντ έδειξε αυταπάρνηση για την ομάδα. Έκανε ένεση και χθες και σήμερα λόγω του προβλήματος στη μέση του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης