Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού της Μίλαν με την Άρσεναλ, έκανε ειδική μνεία στην κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του Λονδίνου.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των «ροσονέρι» ότι δέχεται άδικη κριτική ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ προέτρεψε τον τελευταίο να αποκτήσει ορισμένους παίκτες «ηγέτες», προκειμένουυ να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικοί οι «κανονιέρηδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα είναι αδύνατο να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να έχεις μεγάλους παίκτες, δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς αυτούς. Αυτό ισχύει για όλους τους συλλόγους, πρέπει να έχουν ονόματα.

Εγώ έχω μία δυνατή ομάδα, αλλά και τρία “ονόματα” που έχουν εμπειρία, χαρακτήρα και τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς επίσης και ικανότητα να ηγηθούν. Για μένα κάθε ομάδα πρέπει να έχει δύο ηγέτες.

Στη Μίλαν τεχνικός ηγέτης είναι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ όσον αφορά στο χαρακτήρα είναι ο Μαρκ Φαν Μπόμελ ή ο Τιάγκο Σίλβα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι δίκαιο να κριτικάρουμε τον Βένγκερ επειδή κάθε χρόνο η Άρσεναλ πουλάει έναν ή δύο καλούς παίκτες και η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλά και να τερματίζει μέσα στην πρώτη τετράδα».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αύριο αντιμέτωπες για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ροσονέρι» να έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τη νίκη τους με 4-0 στην Ιταλία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης