Πολύ ωραίο θέαμα, με χορταστικό ποδόσφαιρο και γκολ πρόσφεραν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα στη μεταξύ τους αναμέτρηση, για το International Champions Cup που φιλοξενείται στα γήπεδα της Αμερικής.

Οι κάτοχοι του άτυπου τίτλου από την περυσινή περίοδο ”κόκκινοι διάβολοι” νίκησαν με 3-1 την ισπανική ομάδα, η οποία όμως δεν είχε απόψε τα δύο ”αστέρια” της, Μέσι και Νεϊμάρ, που έχουν λάβει ειδική άδεια λόγω της συμμετοχής τους στο Copa America.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το «3 στα 3», αφού πριν τους Καταλανούς είχε νικήσει με 1-0 της μεξικανικής Κλαμπ Αμέρικα και 3-1 των Σαν Χοσέ Ερθκουέικς (ΗΠΑ), ενώ η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει τους Λος Άντζελες Γκάλαξι με 2-1.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν η Μπάρτσα που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, στο 3΄ με το δοκάρι του Σουάρες σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 5΄ με τον Σέρχι Ρομπέρτο να νικιέται από τον Ντε Χέα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, αλλά το σκορ, ενάντια στη ροή του ματς, άνοιξε η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Στο 8ο λεπτό και σε κόρνερ του Γιανγκ ο Ρούνεϊ σηκώθηκε μόνος και έκανε το 1-0 με κεφαλιά, φανερώνοντας από νωρίς τα μεγάλα αμυντικά κενά που είχε απόψε το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 42΄ ο Σουάρες στάθηκε πάλι άτυχος, όταν ο νέος «κεραυνός» που εξαπέλυσε τράνταξε αυτή τη φορά το δεξί δοκάρι, για να γίνει το 2-0 στο 65΄ με πλασέ του νεοεισελθόντα Λίνγκαρντ, ύστερα από γύρισμα του Μπλάκετ.

Η Γιουνάιτεντ σκόραρε, οι Καταλανοί «σημάδευαν» τα δοκάρια, με τον Ράκιτιτς να έχει το τρίτο στο παιχνίδι, στο 71΄. Τελικά ο Ραφίνια μείωσε για την Μπαρτσελόνα στο 90΄, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιανουζάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης