Άλλη μία μέρα δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Κώστας Μανωλάς δύσκολα θα παραμείνει στη Ρόμα, ίσως και μετά τον Ιανουάριο.

Ο λόγος είναι το «ζεστό» ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά θα μπορούσε να είναι βαμμένο με άλλα χρώματα εκτός από το κίτρινο και το κόκκινο. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες της αγοράς που προέρχονται από την Ισπανία, ο Έλληνας αμυντικός, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους που θέλει να ενισχύσει τις αμυντικές επιλογές του Αλέγκρι, ήδη για την περίοδο μεταγραφών του Ιανουαρίου. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα», αναφέρει δημοσίευμα από ιστοσελίδα της Ρώμης.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο έχουν εκδηλώσει επίσης η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και έχουν ακουστεί η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Μανωλά λήγει το καλοκαίρι του 2019 και αυτή την περίοδο είναι τραυματίας, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στη μύτη και θα επιστρέψει στις 20 Νοεμβρίου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «τζιαλορόσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης