Μπορεί ο Άρης να έχει αποκλειστεί από τα προημιτελικά του Eurocup, ωστόσο οι παίκτες του Άρη θα παίξουν για τη «τιμή των όπλων» στον αυριανό τελευταίο αγώνα τους στο Last-16 κόντρα στην  Ντόνετσκ.

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του ο άσος των «κίτρινων» Σέρτζιο Κερούς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει με στόχο τη νίκη απέναντι στους Ουκρανούς, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη, παρότι το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία για μας. Θέλουμε τη νίκη για την υπερηφάνεια μας, την τιμή μας, τον Άρη και τον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέρους και συνέχισε:

«Από την άλλη, μέσα από το ματς με την Ντόνετσκ θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, εν όψει των έξι αγώνων για το ελληνικό πρωτάθλημα τους οποίους θέλουμε να κερδίσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Ματέι Κρούσιτς, ο οποίος ανέφερε: «Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει στον αγώνα και είναι μία περίεργη κατάσταση για μας, όμως θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, τους οποίους θέλουμε δίπλα μας στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και δουλεύουμε σκληρά, γνωρίζοντας ότι τα προσεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι τα κρισιμότερα για την χρονιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης