Το «δώρο» της Νάπολι που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουντινέζε έμεινε ανεκμετ/άλλευτο από την Ίντερ, η οποία έμεινε στην ισοπαλία με το ίδιο σκορ με αντίπαλο την Πάρμα. Οι «νερατζούρι» έχασαν έτσι σπουδαία ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την Τρίτη θέση στους 2 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Σανσόνε ο οποίος από πάσα του Μαρκιόνι νίκησε τον Χαντάνοβιτς και έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, για να ισοφαρίσει στο 44’ ο Ροντρίγκο Παλάσιο σε 1-1 προ κενής εστίας. Η Ίντερ ωστόσο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια βρισκόμενη πίσω στο σκορ, καθώς ο Χαντάνοβιτς έχασε κυριολεκτικά τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, με την γκάφα του να στοιχίζει το δεύτερο γκολ των Παρμένσι, αυτή τη φορά από τον Παρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παλάσιο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από δύσκολη κεφαλιά ισοφάρισε εκ νέου για την Ίντερ στο 54 φτάνοντας τα 9 γκολ σε 8 αγώνες κόντρα στην Πάρμα, ενώ έβγαλε την ασίστ στον Φρέντι Γκουαρίν για το προβάδισμα της Ίντερ με 3-2 στο 56’. Στο 59 όμως ο Σανσόνε «χτύπησε» και πάλι ισοφαρίζοντας σε 3-3, σκορ το οποίο αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ιντερ: (Βάλτερ Ματσάρι): Χαντάνοβιτς, Ζανέτι (70′ Ναγκατόμο), Τζόναθαν (77′ Μπελφοντίλ), Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν, Καμπιάσο, Γκουαρίν (88′ Ταϊντέρ), Αλβαρες, Κόβατσιτς, Παλάσιο.

Πάρμα: (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Παλέτα, Γκόμπι, Κασάνι, Λουκαρέλι, Γκαργκάνο (17′ Ακουα), Μαρκιόνι, Παρόλο, Κασάνο (83′ Αμάουρι), Μπιαμπιανί, Σανσόνε (87′ Ρόζι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης