Με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19:00) στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε αυτή τη φορά να αφήσει εκτός αποστολής τους Μοντέστο, Καζίμ, Μακούν και Ιμπαγάσα, αλλά και τον μόνιμο στις 18άδες τον τελευταίο καιρό, Τάσο Παπάζογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, πήρε στην αποστολή τους Ποτουρίδη, Φετφατζίδη και Διαμαντάκο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Φετφατζίδης, Διαμαντάκος, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Οι Μόνχε, Μοντέστο, Καζίμ, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Μακούν, Μπάμποβιτς και Ιμπαγάσα, που έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του Βαλβέρδε για την ενδεκάδα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Φέισα και Ντιόγο, ενώ αλλαγές ίσως προκύψουν και στην αμυντική τετράδα.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Τοροσίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε, ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού.

Ένα πιθανό σχήμα είναι με Μέγερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο (Χολέμπας), Μανιάτη, Φέισα, Φουστέρ, Μιραλάς, Αμπντούν και Ντιόγο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης