Τη σιγουριά του ότι ο Εργοτέλης θα ανακάμψει αγωνιστικά, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, εξέφρασε, μέσω επίσημης δήλωσης, ο πρόεδρος του «κιτρινόμαυρων», Απόστολος Παπουτσάκης.

«Η νίκη έχει πολλούς… γονείς, αλλά η ήττα είναι… ορφανή. Αυτή είναι μια πραγματικότητα στον αθλητισμό. Στον Εργοτέλη, όμως, έχουμε αποδείξει μπροστά σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις ότι είμαστε μια γροθιά ανεξαρτήτως συνθηκών. Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Στις νίκες και στις ήττες μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό σημείο, που βρισκόμαστε, είναι το πλέον κομβικό της αγωνιστικής περιόδου. Είμαι βέβαιος ότι η αντεπίθεση μας ξεκινάει! Αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα. Ο καθένας από τη δική του πλευρά. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φίλαθλοι, όλοι μαζί οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η σημερινή βαθμολογική θέση της ομάδας μας είναι πέρα για πέρα πλασματική και προσωρινή.

Η αντεπίθεση είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο θα εκφραστεί και στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου. Εκεί θα είμαστε όλοι για να ωθήσουμε την ομάδα μας στην πιο σπουδαία μέχρι εκείνη την ημέρα φετινή νίκη. Θα είμαστε εκεί για τον Εργοτέλη, για τη φανέλα, για την ιδέα.

Πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Το Σάββατο αποδεικνύουμε και στέλνουμε από το Παγκρήτιο το ηχηρό μας μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εργοτέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης