Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είχε αποφασίσει από το ΔΣ της Τρίτης (14/02), έστειλε επιστολές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου έτσι ώστε να μην έχει καμία ευθύνη για την παρουσία οπαδών της ομάδας στο Παγκρήτιο, στον αγώνα του Σαββάτου (18/02) με τον Εργοτέλη.

Έτσι, σήμερα (16/02) ο Δημήτρης Γόντικας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προς: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Υπόψη: Διευθυντού
Ταξιάρχου, κ. Εμμανουήλ Κοντοδιάκου
Κοιν.: -Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος
Αντιστράτηγο, κ. Γρηγόριο Μπαλάκο
-Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης
Υποστράτηγο, κ. Εμμανουήλ Παραβολιδάκη
-SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
-ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κύριε Διευθυντά,
Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την 13.02.2012 και της σχετικής απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για τα μέτρα τήρησης της τάξης ενόψει του αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στις 18.02.2012 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν να μην ζητήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της και για το λόγο αυτό οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ επέμειναν, (όπως αναφέρεται και στο από 13.02.2012 πρακτικό της σύσκεψης), να «μην ορισθεί συγκεκριμένη θύρα για τους φιλάθλους της». Συνεπώς, η υποχρέωση και η ευθύνη μας εξαντλείται στην ενημέρωση των φιλάθλων μας για το περιεχόμενο της απόφασης.

Κύριε Διευθυντά, επειδή η ευθύνη πώλησης των εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικού συστήματος βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την γηπεδούχο ΠΑΕ και επειδή η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα και η τήρηση των μέτρων τάξης εμπίπτει στην αρμοδιότητά σας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν πρόσβαση στον περιβάλλοντα του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ Σταδίου χώρο τυχόν φιλάθλων με διακριτικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αλλά ούτε για οποιαδήποτε ομαδοποίηση τυχόν φιλάθλων και τοποθέτηση τους στο διακριτό τμήμα του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στην πιθανότητα πρόσκλησης επεισοδίων ή άλλων αξιόποινων πράξεων από υποτιθέμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυστηρές πειθαρχικές κυρώσεις κατά της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του ως άνω αγών τηρώντας τις οριζόμενες υποχρεώσεις και ζητάει την από την αρχή σας και από την ΠΑΕ Εργοτέλης την κατά γράμμα τήρηση της σχετικής απόφασης σας.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Γόντικας
Πρόεδρος ΔΣ».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης