Διπλό μετεγγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς και Ρίστε Στεφάνοφ.

Οι δύο παίκτες μάλιστα τέθηκαν στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη και ως εκ τούτου υπολογίζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

 «H KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς και Ρίστε Στεφάνοφ. Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη, εν όψει του αγώνα με την Καβάλα.

Ο Σέρβος σέντερ (25 χρ., 2.06 μ.) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ζλάτορογκ, ΑΕΚ, Σιούαρντ Κάουντι, Σμεντέρεβο και Ραντιβόι Κόρατς, ενώ ο Σκοπιανός γκαρντ έχει φορέσει τη φανέλα των Μπεσίκτας, ΑΕΚ, Λουκόιλ Ακαντέμικ, Ραμποντνίσκι και Σαν Σεβέρο».

«Καλό ταξίδι Αγγελική»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η ΚΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό της Αγγελικής Χατζηκυριάκου, πιστής φιλάθλου της ομάδας: «Στο μεταξύ, η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της της Αγγελικής Χατζηκυριάκου. Μια από τις πιο πιστές φιλάθλους της ομάδας που δεν είναι πια ανάμεσα μας… Καλό ταξίδι Αγγελική…».  

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης