Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του σε ομάδα της Ευρώπης ο Μάρκο Μπελινέλι.

Ο Ιταλός φόργουορντ των Χόρνετς, μιλώντας στο «Sportal.it», εξέφρασε την επιθυμία του πως θέλει να τερματίσει την καριέρα του στο NBA, ενώ παράλληλα έχρισε φαβορί για τον φετινό τίτλο τους Μαϊάμι Χιτ.
«Αγωνίζομαι στο NBA και ο κόσμος με έχει υπολογίζει αρκετά. Έχω περάσει πέντε πολύ όμορφα χρόνια στην Αμερική. Πάντα πάλευα και συνεχίζω να παλεύω για το όνειρό μου: να παίζω στο NBA. Κάθε φορά που παίζω μπάσκετ, είμαι χαρούμενος και αυτό αγαπώ να κάνω από τότε που ήμουν παιδί. Θα μας λείψει ο Κρις Πολ τη φετινή σεζόν στη Νέα Ορλεάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ του πρωταθλήματος. Μεγάλωσα αρκετά όταν έπαιζα μαζί του. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκα σε όλα τα παιχνίδια. Το πρόβλημα για μας είναι πως είμαστε μία καινούργια ομάδα και δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες να προπονηθούμε όλοι μαζί» είπε αρχικά ο Μάρκο Μπελινέλι και πρόσθεσε: «Η Μαϊάμι Χιτ είναι το φαβορί για τον τίτλο φέτος. Έχουν βρει ισορροπία και έχουν λιγότερη πίεση σε σχέση με πέρυσι. Το μέλλον μου; Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία ή γενικά στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω στο NBA».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης