Μπορεί τα αγγλικά ΜΜΕ να παρουσίαζαν ως… τελειωμένο από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Μάριο Μπαλοτέλι, μετά την κόκκινη κάρτα, που αντίκρισε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ωστόσο ο μάνατζερ του δεν ενστερνίζεται αυτήν την άποψη.

Ο Μίνο Ραϊόλα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκαναν… ανακωχή, επισημαίνοντας ότι ο Ιταλος φορ θα μείνει στους «πολίτες» για άλλα δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες για την πώληση του -χαρισματικού μεν αλλά ιδιαίτερα ιδιόρρυθμου- επιθετικού φούντωσαν μόλις έγινε γνωστό πως ο ατζέντης του μετέβη στο Μάντσεστερ.

Εντούτοις ο  Ραϊόλα το διέψευσε δηλώνοντας σχετικά στο «Sky Italia»: «Είμαι στο Μάντσεστερ αλλά όχι για την πώληση του Μπαλοτέλι. Είχαμε μια συζήτηση με τον Μαντσίνι και τον Μάριο και πιστεύω ότι οι σχέσεις τους εξομαλύνθηκαν.

Ο πελάτης μου κατάλαβε τα λάθη του αλλά επειδή είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα μερικές φορές κάνει λάθη χωρίς να το αντιλαμβάνεται. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς στον Μπαλοτέλι αλλά η Σίτι δεν σκοπεύει να τον πουλήσει. Δεν είναι αλήθεια πως δεν είναι ευτυχισμένος εδώ. Θα μείνει στη Σίτι για άλλα δύο χρόνια και να είστε σίγουροι πως όταν θα φύγει θα το κάνει ως νικητής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης