Χωρίς φόβο θα αγωνιστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final four της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Μάρκο Κέσελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη mondo.rs ο Σέρβος άσος των Πειραιωτών:

Για το γεγονός ότι οι τελικοί της Α1 θα διεξαχθούν μετά το Final four:
«Είναι λυπηρό που θα ξεκινήσουν μετά το Final four. Θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι πριν από την Κωνσταντινούπολη. Τώρα, για την προετοιμασία μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις προπονήσεις και κάποια φιλικά παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το Final four: «Οι ομάδες που προκρίθηκαν πιστεύω πως στη διάρκεια της σεζόν έπαιξαν καλό και όμορφο μπάσκετ. Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλα ονόματα όπως οι υπόλοιποι, γι’ αυτό έχουμε χαρακτηριστεί αουτσάιντερ».

Για τα ημιτελικά με την Μπαρτσελόνα: «Έχουν πολύ ισχυρό κορμό. Πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχουν πολλές λύσεις στην επίθεσή τους, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Φτάσαμε εδώ και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας αλλάξει την καριέρα».

Για το γεγονός ότι κάποιοι από την ομάδα δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε Final four: «Κατά τη διάρκειά της σεζόν παίξαμε πολλά δυνατά παιχνίδια, μέσω των οποίων βελτιωθήκαμε τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα, οπότε έχουμε αποκτήσει κάποια εμπειρία. Στην περίπτωσή μας η συντριπτική πλειονότητα των παικτών θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στους τέσσερις της διοργάνωσης, οπότε όλο αυτό δημιουργεί μεγάλο κίνητρο και την επιθυμία στον καθένα μας να αποδείξει στον εαυτό του την αξία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σειρά των ημιτελικών της Α1 με τον Πανιώνιο: «Στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι ο Πανιώνιος προέβαλε αντίσταση, εμείς όμως κάναμε αυτό που ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης