Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολίασε τη μη τήρηση των μέτρων στον τελικό της ΑΕΚ στο χάντμπολ, σημειώνοντας ότι επισύρουν συνέπειες, ξέχασε να δώσει συγχαρητήρια στην Ένωση για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, και το έκανε με νέα ανάρτηση στο twitter.

Τα πρωτόκολλα υγιεινής πήγαν… περίπατο στον τελικό του EHF European Cup στο κλειστό της Κανήθου, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο, προκαλώντας την αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη, για τη μη τήρηση των μέτρων που, όπως είπε, επισύρουν ποινές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον λογαριασμό του στο twitter.

 

Η ανάρτηση αυτή, προκάλεσε έντονα σχόλια στο διαδίκτυο. Ο λόγος ήταν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη μη τήρηση των μέτρων στο κλειστό της Χαλκίδας, ξέχασε όμως, να δώσει συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Κάτι που έκανε 35 λεπτά αργότερα, όπου σε νέα ανάρτηση του τόνισε… «Πέρα από τα απαράδεκτα στους τομείς υγιεινής & ασφάλειας, με την μη τήρηση των πρωτοκόλλων στον ευρωπαϊκό τελικό στη Χαλκίδα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο χάντμπολ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup. Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν».

 

Βέβαια στην αγαπημένη ομάδα του δεν φαίνεται να επέδειξε την ίδια ευαισθησία εις διπλούν τους τελευταίους 10 μήνες όταν εν μέσω πανδημίας υπήρξε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ διεξαγωγή φιέστας…

Πηγή: sdna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης