Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για το ζήτημα της καταβολής των πριμ διακρίσεων για διοργανώσεις του κλειστού στίβου. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αυγενάκης αφήνει αιχμές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και νυν αντιπολίτευσης, την οποία κατηγορεί ότι, με αφορμή την «άστοχη» όπως τη χαρακτηρίζει ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη, βρήκε την ευκαιρία «να πετάξει δηλητήριο».

«Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στοn στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα. Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών» υπογραμμίζει ο υφυπουργός Αθλητισμού και καταλήγει: «Συνεχίζουμε το έργο μας, παρά τις σειρήνες, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία της υγιούς αθλητικής οικογένειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Βιάστηκαν κάποιοι να πετάξουν «δηλητήριο» με αφορμή μια άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη, την ώρα που ήδη γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι η διαδικασία τακτοποίησης των πριμ έχει προχωρήσει με νομοθετική διάταξη.

Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να βγάλουν και ανακοινώσεις, ξεχνώντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε δαπανήσει αλλού τα θεσμοθετημένα πριμ του 2017, τα οποία ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. Euro και δεν τα είχε αποδώσει στους αθλητές ως όφειλε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στον στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα.

Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών.

Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει δώσει τόσα πολλά στην ενίσχυση της βάσης της αθλητικής οικογένειας. Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει σταθεί τόσο πολύ στο πλευρό των αθλητών και δεν έχει εστιάσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης, όπως η εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.

Εμείς δεν αποπροσανατολιζόμαστε.

Συνεχίζουμε το έργο μας, παρά τις σειρήνες, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία της υγιούς αθλητικής οικογένειας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης