Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για το Κύπελλο στον σαββατιάτικο τελικό με τον Ολυμπιακό, δήλωσαν οι Μπάλλας, Νάστος, Ζουέλα, Μπρίτο και Σφακιανάκης, οι οποίοι μίλησαν στη «media day» για το μεγάλο «ραντεβού» της ομάδας τους με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών του Ατρόμητου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναγιώτης Μπάλλας: «Όταν είσαι 18 και παίζεις για δεύτερη φορά σε τελικό, είναι πρωτόγνωρο. Νιώθω ικανοποίηση. Σκέφτομαι μόνο την κατάκτηση Κυπέλλου και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πέρυσι ήταν τελείως διαφορετικός ο τελικός. Τώρα έχουμε λιγότερο άγχος γιατί έχουμε εξασφαλίσει Ευρώπη. Ολυμπιακός είναι το φαβορί , αλλά είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος. Θα πάμε χωρίς άγχος για το καλύτερο».

Φρανσίσκο Ζουέλα: «Είναι η πρώτη φορά που παίζω τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνει δυνατότητα ο Ατρόμητος να παίξω τελικό. Είναι σημαντικό για μένα. Θέλω να πάρω ένα Κύπελλο. Ότι και να γίνει στην καριέρα μου, θέλω ένα τρόπαιο και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να το πάρω με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα κερδίζει όλους τους αγώνες. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν στον τελικό. Είναι ένα ματς που μπορεί να ξεχωρίσει για πολλά πράγματα. Κάθε τελικός είναι διαφορετικός. Είναι ματς ζωής, καριέρας».

Στέλιος Σφακιανάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Χρειάζεται καλή τακτική, συγκέντρωση και τύχη. Είναι μεγάλο επίτευγμα που είμαστε πάλι στον τελικό. Αν το κατακτήσουμε θα είναι σημαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντουάρντο Μπρίτο: «Είναι καλό όταν βοηθάω την ομάδα. Έχουμε άγχος, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι ένα παιχνίδι, δύσκολο, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αν λειτουργήσουμε καλά και μπούμε δυνατά, μπορούμε να κερδίσουμε. Πέρυσι μπορούμε να πούμε ότι δεν παίξαμε. Φέτος μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης