«Δεν είχα αρκετή σωματική και ψυχική δύναμη στο… ρεζερβουάρ»… Με αυτά τα λόγια εξήγησε η Άσλεϊ Μπάρτι τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του US Open, που φιλοξενείται στην Νέα Υόρκη, λίγο μετά την ήττα της με 6-2, 1-6, 7-6 (5) από την Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς στο τένις γυναικών.

«Αλλά δεν πειράζει. Θα κοιμηθώ άνετα, γνωρίζοντας πως έδωσα ό,τι μπορούσα. Απλώς δεν ήταν αρκετό. Υπάρχουν πολλά απογοητευτικά πράγματα, αλλά και πολλά θετικά πράγματα. Δεν είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα σταθώ για πολύ, με την έννοια ότι υπάρχουν τόσα πολλά «αν». Μερικά χιλιοστά θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει τα πράγματα», πρόσθεσε η Αυστραλή επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα με την Μπάρτι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, συνεχίζουν την πορεία τους στο κορυφαίο τουρνουά. Ο Σέρβος πρωταθλητής (Νο 1 στον κόσμο) επικράτησε με ανατροπή (6-7(4), 6-3, 6-3, 6-2 του Ιάπωνα, Κέϊ Νισικόρι, ενώ ο Γερμανός, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμερικανού, Τζακ Σοκ, ο οποίος εγκατέλειψε στο πέμπτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Ζβέρεφ (3-6, 6-2, 6-3), ο οποίος προηγείτο με 2-1 γκέιμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης