Ο Παναθηναϊκός φανέρωσε αδυναμίες στην πρόβα τζενεράλε με την Ουντινέζε και ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να τις περιορίσουν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν στο παιχνίδι της Τρίτης (28/7) με την Μπριζ στη Λεωφόρο.

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά για να κάνουμε το επόμενο βήμα θα πρέπει να αποφύγουμε τα χαζά λάθη χωρίς πίεση. Βάζουμε τους εαυτούς μας κάτω από πίεση. Ήταν πρώτο ματς στη Λεωφόρο τα παιδιά είχαν ενθουσιασμό και διάθεση. Πρέπει να είμαστε πολύ συκγεντρωμένοι στο ματς της Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε δυνατότητες, έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη. Από τη Δευτέρα ό,τι κάναμε και ό,τι κάνουμε αφορά στο παιχνίδι της Τρίτης. Σήμερα θέλαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, αλλά η τακτική που δουλεύουμε, η ανάλυση που κάνουμε και το πλάνο είναι για το ματς με την Μπριζ.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη, με πολλά προσόντα, και που είναι δυνατή. Ήταν ένα καλό τεστ και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι την Τρίτη», είπε αρχικά, για να ρωτηθεί και για τον κόσμο που σχεδόν γέμισε τη Λεωφόρο.

«Ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα, είναι δίπλα της και πρέπει να του το ανταποδώσουμε αυτό την Τρίτη με μια καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα» απάντησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης