Το χρονικό μίας πραναγγελθείσας μετεγγραφής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

Η Εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝ Αθλοπαιδιές Λτδ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γκαγκαλούδη (22/02/1978) από την ομάδα του Αμαρουσίου. Με την μεγάλη εμπειρία του πρώην αρχηγού της Ελληνικής ομάδας, ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ενισχύεται σημαντικά στην δύσκολη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκαγκαλούδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου το 1998, ενώ την περίοδο 1999-2001 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ξάνθης. Μετά από τις αρκετά καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Ξάνθης, ο Γκαγκαλούδης πήρε μετεγγραφή στην ομάδα του Άρη.

Με την ομάδα του Άρη κατέκτησε το Champions Cup το 2003 και στην συνέχεια “μετακόμισε” στην ομάδα του Παναθηναϊκού με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα (περίοδος 2003-2004).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του καλαθοσφαιριστή ήταν ο ΠΑΟΚ (2004-2006), η ΑΕΚ (2007-2008) και στην συνέχεια η Ιταλική Ρόμα. Ο καλαθοσφαιριστής είχε επιστρέψει φέτος στα “σαλόνια” της πρώτης κατηγορίας με την ομάδα του Αμαρουσίου, ενώ μέχρι και πριν την μεταγραφή του στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήταν κορυφαίος σε ολόκληρη την Α1 στις ασίστ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝ Αθλοπαιδιές καλωσορίζει τον καλαθοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης