Ο Κέβιν Λοβ ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού τριπόντων του All Star Game του Ορλάντο. Ο πάουερ φόργουορντ των Τίμπεργουλβς επικράτησε στον τελικό με 17-14 του Κέβιν Ντουράντ.

Ο Λοβ ίδρωσε για να περάσει στον πρώτο γύρο, αφού ο περσινός νικητής Τζέιμς Τζόουνς (Χιτ) είχε 22 και ο Ντουράντ (Θάντερ) 20, ενώ ο ίδιος ισοβάθμησε με 18 με τον Μάριο Τσάλμερς (Χιτ) και ο Ράιαν Άντερσον έμεινε στους 17 αστοχώντας στην τελευταία του προσπάθεια με την μπάλα που χαρίζει δύο βαθμούς. Ο Λοβ επικράτησε του Τσάλμερς 5-4 στο «μπαράζ» για το τρίτο εισιτήριο του δευτέρου γύρου. Εκεί Λοβ και Ντουράντ είχαν από 16 βαθμούς, ενώ ο Τζόουνς έμεινε στους 12 και αποκλείστηκε από τον τελικό, όπως ο Λοβ έφτασε στο βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έβανς «πήρε» τα καρφώματα

Ο Τζέρεμι Έβανς μπήκε στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game του Ορλάντο μόλις τέσσερις μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά, λόγω του τραυματισμού του Ιμάν Σούμπερτ. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον άσο των Γιούτα Τζαζ να κερδίσει το βραβείο, που για πρώτη φορά απονεμήθηκε κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού μέσω του διαδικτύου κι όχι από κάποια επιτροπή που βαθμολογούσε τις προσπάθειες των παικτών. 

Ο φετινός νικητής έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δεύτερη προσπάθειά του, όταν ο καθισμένος σε καρέκλα με την πλάτη στην μπασκέτα συμπαίκτης του στους Τζαζ Γκόρντον Χέιγουορντ του ύψωσε δύο μπάλες κι εκείνος πηδώντας από πάνω του τις κάρφωσε-με ένα άλμα-στο ίδιο καλάθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης