Τάσεις αυτοκτονίας επέδειξε η Μίλαν στον εντός έδρας αγώνα της με τη Φιορεντίνα.

Οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν μέσα στο «Σαν Σίρο» από τη Φιορεντίνα (2-1) και, αν νικήσει η Γιουβέντους την Παλέρμο, θα υποχωρήσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρά την ήττα από τους «βιόλα», τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει ήρεμη, καθώς, όπως επεσήμανε, υπάρχει ακόμα πολύ χρόνος για τον τίτλο.

«Πρέπει να αποδεχθούμε το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς ακόμα όλα είναι ανοικτά για το πρωτάθλημα. Ήταν υπέροχη εβδομάδα, αλλά πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε. Οφείλουμε να παραμείνουμε ήρεμοι. Δυστυχώς, στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από την αρχή, όμως τώρα πλέον πρέπει να αντεπεξέλθουμε άμεσα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά» ανέφερε μετά το τέλος του ματς στο «Sky D’Italia» και πρόσθεσε για την επανεμφάνιση του Αντόνιο Κασάνο:

«Σήμερα αγωνίστηκε για 15’, αλλά θα χρειαστεί ακόμα αρκετός χρόνος, καθώς του λείπουν παιχνίδια και η φυσική του κατάσταση έχει μείνει πίσω. Ωστόσο, στην προπόνηση τα πηγαίνει περίφημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης