Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Μονακό, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε ότι η Μονακό αποδεικνύεται πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Ντόρτμουντ.

«Το αποτέλεσμα είναι καλό. Το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ στην έδρα μας μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα, όμως δεν θα είναι εύκολο. Τώρα ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα και διαθέτουν τεχνική και εκτόπισμα στην επίθεση» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «μπιανκονέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την απόδοση του Πίρλο, εξήγησε: «Βιαστήκαμε στις πάσες μας και πρέπει να έχουμε υπομονή για να δημιουργήσουμε φάσεις. Ο Αντρέα (Πίρλο) έπαιξε πολύ καλά για 70′, αν υπολογίσουμε ότι ήταν 50 μέρες εκτός. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράνε τα βασικά πράγματα και πολλές φορές έχουν μεγαλύτερη αξία. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα έδινε ποιότητα στις μεταβιβάσεις μας στην επίθεση. Για την ακρίβεια, το πέναλτι ήρθε από μία πάσα του Αντρέα».

Όσο για την αλλαγή του έμπειρου χαφ με τον Μπαρτσάλι, σημείωσε: «Ήταν μία αλλαγή και τακτικής, αλλά και προσώπων, αφού είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εκείνη τη στιγμή, η κεφαλιά του Μπερμπάτοφ, έδειξε τα προβλήματα που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και προτίμησα να έχω έναν πιο δυναμικό ποδοσφαιριστή στην άμυνα».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Η ομάδα έκανε ένα καλό ματς και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι προημιτελικός, δεν μπορείς να κερδίσεις τη Μονακό 3-0 ή 4-0. Είναι η καλύτερη άμυνα στη Γαλλία. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις στις αντεπιθέσεις και είχαμε μερικά προβλήματα στο πρώτο τέταρτο. Είμαστε αισιόδοξοι, παρόλο που ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς και να σκοράρουμε για να προκριθούμε, απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Περιέργως, ήταν πιο εύκολο κόντρα στη Μπορούσια. Ξέρουν τα όριά τους στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτά τα ματς, η υπομονή και η ψυχραιμία δεν πρέπει να λείπουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: gazzetta.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης