Τι κι αν η Μίλαν γνώρισε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ χθες είδε τη Γιουβέντους να την προσπερνά στη βαθμολογία και να «στρογγυλοκάθεται» στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο;

Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ότι η προπονητική του καρέκλα να τρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προτιμώ να επικεντρωθώ σε αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα» δήλωσε ο Αλέγκρι μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα (1-2), που σήμανε την «εκπαραθύρωση» της Μίλαν από την πρώτη θέση της κατάταξης. Ο πρόεδρος της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήταν επικριτικός απέναντι στην προσέγγιση του Αλέγκρι, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα, τροφοδοτώντας τη φημολογία, σύμφωνα με την οποία αν η ομάδα του δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα θα αναζητήσει νέο προπονητή. Αυτό, πάντως, δεν φαίνεται να πτοεί τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος παραμένει αισιόδοξος:

«Πρέπει όλοι μας να ζούμε μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Τις τελευταίες ημέρες έγιναν πάρα πολλοί υπολογισμοί. Απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές. Όλοι έλεγαν ότι η Γιουβέντους είχε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το εφετινό πρωτάθλημα, όταν ήταν πίσω από εμάς, οπότε δεν βλέπω γιατί αυτό δεν πρέπει να ισχύει τώρα για τη Μίλαν».

Πάντως, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» έχει ήδη ξεκινήσει εικασίες σχετικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αλέγκρι, αναφέροντας τα ονόματα των Μάρκο φαν Μπάστεν, Μαρτσέλο Λίπι, Φάμπιο Καπέλο, ενώ πιθανή θεωρεί ακόμη και μια προώθηση του Κλάρενς Σέεντορφ στην τεχνική ηγεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης