Στοιχεία από την ΑΕΚ του παρελθόντος έχει η τωρινή, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά μετά την ευρεία νίκη επί του Ηρακλή.

Ο παλαίμαχος θρύλος της Ένωσης, αφού παραδέχθηκε ότι είναι προσωρινός στον πάγκο, επισήμανε ότι αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχτεί από όλους. «Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και την παραίτηση του Τραϊανού περάσαμε δύσκολη εβδομάδα. Ρίξαμε το βάρος στη ψυχολογία και μπορώ να πω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά», είπε αρχικά η «σημαία» του συλλόγου και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατορθώσαμε με καλό passing game και την ποιότητα των παικτών μας να πετύχουμε 5 γκολ και να κάνουμε 17 τελικές προσπάθειες. Μου αρέσει αυτή η ΑΕΚ, μου άρεσε και πριν. Νομίζω πως έχει στοιχεία από την παλιά. Με υπομονή, θα ξαναφτιάξουμε τη μεγάλη ΑΕΚ. Η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν τυχαία. Είναι οι δυνατότητες που έχουν πολλά παιδιά. Επαναλαμβάνω ότι είμαι προσωρινός προπονητής, ξέρω που πατάω, δεν είμαι ο Μουρίνιο!»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, κάλεσε τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους: «Είναι μια πολύ κακή μέρα, με κακή εμφάνιση και βαρύ σκορ. Καλύτερα σε τέτοιες στιγμές να μιλάμε λίγο, γιατί υπάρχει εκνευρισμός. Δεν είχαμε πάθος, δύναμη, δεν κάναμε τελικές, δεν κρατήσαμε τη μπάλα. Αρα δεν μπορούσαμε να θέλουμε και κάτι από αυτό το ματς. Σίγουρα η ευθύνη είναι και δική μου. Ομως, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και σε ποια ομάδα παίζουν, όλοι αυτοί οι παίκτες τους οποίους στηρίζω από την προηγούμενη σεζόν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης