Παρατηρήσεις με αποδέκτη τον Λεονάρντο έκανε ο Νίκος Κωστένογλου, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», με αφορμή τη δυσαρέσκεια που έδειξε κατά την αντικατάστασή του στο ματς με τον Άρη ο Βραζιλιάνος, διαμήνυσε στον τελευταίο ότι πρέπει να σέβεται τους συμπαίκτες του και τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα και παρά την ήττα από τους Θεσσαλονικείς, ο «Κωστέ» συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους και ζήτησε ανάλογη κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

«Ξέρω καλά ότι είμαστε όλοι μας στεναχωρημένοι. Παίξατε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι και να πούμε για ότι έγινε είναι λίγο… Κρίμα για την προσπάθεια σας και την εξαιρετική εικόνα που είχατε. Δεν έχω παράπονο από εσάς. Θέλω όμως να μιλήσω για κάτι.

Ο Λεονάρντο όταν έγινε αλλαγή έδειξε την ενόχληση του. Καταλαβαίνω ο καθένας τι έχει στο μυαλό του, αλλά εγώ είμαι εδώ και θέλω το καλό της ΑΕΚ. Έχετε παίξει όλοι σας. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Δεν θέλω να συμβεί ξανά την ώρα του αγώνα κάτι τέτοιο. Θέλω να σέβεστε όλοι σας την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μας», τους είπε στη σημερινή προπόνηση ο Κωστένογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο τεχνικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Θέλω να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής. Είναι πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να συνεχίσουμε την καλή μας εικόνα με θετικό αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης