Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του το βράδυ της Δευτέρας ο Σταύρος Αδαμίδης όσον αφορά στην εξέλιξη της παραμονής ή μη του Λεονάρντο στην ΑΕΚ μετά την κατάθεση προσφυγής του ποδοσφαιριστή για οφειλόμενα από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στη διάρκεια της οποίας βρέθηκε η «χρυσή» τομή για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και μέρες είχα ρωτήσει και τον παίκτη και τον μάνατζέρ του αν είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφυγή και μου απάντησαν αρνητικά. Σήμερα συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μάνατζερ του Λεονάρντο, ο οποίος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που έγινε η προσφυγή ήταν για να διασφαλίσει ο παίκτης τα χρήματά του και όχι επειδή έχει πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε οριστική λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ», εξήγησε σε δηλώσεις του στο novasports.gr.

Απαντώντας σε ερώτηση όσον αφορά στις φημολογούμενες προτάσεις που έχουν κατατεθεί από άλλες ομάδες, δήλωσε άγνοια.

«Δεν μας είπε κάτι τέτοιο. Μας είπε ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του και πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος και για την περίπτωση του Νίκου Καράμπελα.

«Με τον Καράμπελα συναντηθήκαμε για πολλή ώρα το πρωί, απέρριψε την πρόταση της Καρλσρούης μετά τη συνάντηση που είχαμε και μάλιστα το απόγευμα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται η προσφυγή του, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μας είπε πως αν έρθει κάποια άλλη πρόταση η οποία θα του εξασφαλίζει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ, να το δούμε θετικά και συμφωνήσαμε να μην σταθούμε εμπόδιο. Προς το παρόν παραμένει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης