«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, όπου παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος νικούν οι Γερμανοί» είχε πει κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ και η Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, φρόντισε να τον επιβεβαιώσει.

Οι Βαυαροί, με γκολ του πρώτου τους σκόρερ, Μάριο Γκόμεζ στο 90ο λεπτό, επικράτησαν με 2-1 της «βασίλισσας» στην «Αλιάνζ Αρίνα» και απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο «σπίτι» τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Χάινκες κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 17ο λεπτό με γκολ του Ριμπερί, ωστόσο  οι Μαδριλένοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 53ο λεπτό, με τέρμα του Οζίλ, που προήλθε, έπειτα από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι ενώ το παιχνίδι είχε φτάσει στο 90ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ο Μάριο Γκόμεζ «χτύπησε» σε εκείνο το σημείο και με το γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των Βαυαρών.

Κίτρινες: Μπαντστούμπερ, Ρόμπεν, Λαμ – Κοεντράο, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ράμος, Μαρσέλο, Ιγκουαΐν

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μποάτενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (60΄ Μίλερ), Γκουστάβο, Ρόμπεν, Κρόος, Ριμπερί, Γκόμεζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοζέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (79΄ Γκρανέρο), Οζίλ (69΄ Μαρσέλο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (84΄ Ιγκουαΐν).

Το γκολ του Ριμπερί

Το γκολ του Οζίλ

Το γκολ του Γκόμεζ


Η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης