Στο κεντρικό κατάστημα της «GreenTeam» βρέθηκε σήμερα ο Ορέστης Καρνέζης μαζί με τους Αντώνη Πετρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο διεθνής γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, μαζί με τους δύο συμπαίκτες του, έδωσαν χαρά στους μικρούς φίλους του «τριφυλλιού», μοιράζοντας αρκετά αυτόγραφα και χαμόγελα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος τερματοφύλακας στις δηλώσεις μίλησε για την κλήση του στην εθνική μας ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, κάνοντας λόγο για επιβράβευση των κόπων του.

Παράλληλα, έθεσε ως πρωταρχικό του στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά όλων των προηγούμενων ετών» είπε αρχικά ο Καρνέζης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Θέλω να είμαι υγιής, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πάρουμε το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα έρχονται ένα – ένα».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το γεγονός πως αρκετοί από τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό είναι διεθνείς, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παίζουν και στην Εθνική. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι εξαιρετικό, όλοι οι διεθνείς είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και βοηθούν κάθε νέο μέλος να προσαρμοστεί».

Κληθείς να σχολιάσει την αναστολή του πρωταθλήματος για το τρέχον διήμερο, ισχυρίστηκε ότι: «Η διακοπή θα βοηθήσει ορισμένους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να δουλέψουν περισσότερο και να επιστρέψουν στη δράση», ενώ για το ζόρικο σερί αγώνων των «πράσινων» με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ, είπε: «Είναι δύσκολα τα ματς, αλλά κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Καταλήγοντας, ο Καρνέζης απέφυγε να τοποθετηθεί για τη δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Ζεσουάλντο Φερέιρα μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου περί «χειρουργικών καρτών» στο ματς με τον Εργοτέλη, λέγοντας: «Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε τη δουλειά μας. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να σχολιάσουν και να κρίνουν αυτά τα πράγματα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης