Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατέθεσε χθες επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη, ωστόσο οι πιθανότατες να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του τον νεαρό μεσοεπιθετικό δεν είναι με το μέρος του.

Κι αυτό γιατί ο 20χρονος άσος, αν και αγαπάει το «τριφύλλι», επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του σε πιο ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δήλωσε ο μάνατζέρ του, Γιώργος Παθιακάκης, στον ΝοvaΣΠΟΡ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη φημολογία ότι ο πελάτης του έχει συμφωνήσει ήδη με την Πάρμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Νίνη στο ΝοvaΣΠΟΡ:

Για τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ήταν μια τυπική συνάντηση που είχε προγραμματιστεί από τις 3 Ιανουαρίου. Είχαμε πει να ξανασυναντηθούμε, για να μας κατατεθεί επίσημα η πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Αυτό ακριβώς έγινε. Βρεθήκαμε στα γραφεία της ΠΑΕ χθες, μας κατατέθηκε η πρόταση και δεσμευτήκαμε στο άμεσο μέλλον να δώσουμε την απάντησή μας».

Για τις φήμες περί υψηλών τόνων, ακόμη και εκβιασμού από την πλευρά του Παναθηναϊκού προς τον παίκτη: «Η χθεσινή συνάντηση που κάναμε ήταν επαγγελματική, μέχρι και φιλική. Δεν υπήρχε καμία παρεξήγηση, καμία έντονη διαμάχη και δεν υπήρχαν διάλογοι όπως έχει γραφτεί. Δεν έχει γίνει κανένας εκβιασμός. Ούτε από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ούτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπήρξε κάποια απάντηση. Ο Σωτήρης τιμά, αγαπά και σέβεται τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του με την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις προθέσεις του Σωτήρη Νίνη: «Η πραγματικότητα είναι πως ο Σωτήρης έχει στόχο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς να είναι πρώτο του μέλημα το οικονομικό. Πρώτα έρχεται η επαγγελματική φιλοδοξία, η βελτίωσή του και η εξέλιξη της καριέρας του και μετά έρχονται τα χρήματα. Δεν θα σταθούμε τόσο πολύ στο συμβόλαιο που μας προτείνει ο Παναθηναϊκός ή μία ομάδα του εξωτερικού. Πρώτα θα κοιτάξουμε τι είναι πιο καλό για τον ποδοσφαιριστή».

Για το πώς κρίνει την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη αν μας ικανοποιεί. Είναι ένα συμβόλαιο αντίστοιχο εκείνου που έχει φέτος. Θεωρώ πως είναι ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται σε αυτό που θα ήθελε ο ποδοσφαιριστής. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε. Ο Σωτήρης θέλει να επανέλθει στην ομάδα και να επανενταχθεί σε αυτή. Δεν κάνει καμία δήλωση».

Για το αν έχει συμφωνήσει ήδη με την Πάρμα, όπως φημολογείται:
«Όλα είναι ανοικτά. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και δεν έχει τελεσιδικήσει κάτι. Μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να έχει δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως το έχει κάνει».

Για τις επόμενες κινήσεις του Σωτήρη Νίνη: «Ο Σωτήρης θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους, να μη δίνει έμφαση στα θέματα που υπάρχουν και δουλειά του είναι να γυρίσει στα γήπεδα δυνατός, για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα και να κερδίσει θέση στην αποστολή της Εθνικής για το Euro 2012. Θέλει πάση θυσία να είναι μέλος της ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης