Στην κούραση απέδωσε ο Βασίλης Φραγκιάς την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης των παικτών του Κολοσσού Ρόδου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Βενετόκλειο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 78-64, ο τεχνικός των «θαλασσί», δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι τα μεγέθη διαφέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά κάποια στιγμή επήλθε κούραση. Ο Ολυμπιακός στο γ’ δεκάλεπτο βρήκε ρυθμό, έτρεξε, άνοιξε το παιχνίδι και εμείς αυτό δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε πολύ μικρότερο αριθμό παικτών. Για να μην τρελαθούνε, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι πολύ μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί ενώ ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο σκορ, το παλέψαμε και μειώσαμε τη διαφορά. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ο Χόπσον έβαζε το καλάθι και η διαφορά έπεφτε στους έξι πόντους.

Από τα παιδιά δεν μπορώ να έχω παράπονο. Τα παιδιά μπήκαν στο παρκέ και ‘’σκοτώθηκαν’’. Εμείς σε 10 μέρες παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα. Εύχομαι στον κόουτς ότι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ να πάει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ-φορ. Εμείς βάζουμε τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κομποδιέτας ανέφερε: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ρόδου, που ήρθε στο γήπεδο. Ελπίζω να ανταμείφθηκε με το θέαμα. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εμείς προσπαθήσαμε στο α’ ημίχρονο, πιέσαμε και κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον Ολυμπιακό. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβαλε τα σουτ και πήρε δίκαια τη νίκη. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε.
Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εμείς περιμένουμε να έχουμε μαζί μας και τον Γιώργο Καλαϊτζή από το επόμενο παιχνίδι, να επιστρέψει υγιής και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης