Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ωστόσο ο Μαλίκ Χόγκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, καθώς ο Διομήδης Άργους ανακοίνωσε την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού.

Ο 32χρονος δεξιός εξτρέμ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «λύκους» με την εμπειρία του, αφού έχει φορέσει συνολικά τρία χρόνια τη φανέλα του «Δικεφάλου». Αρχικά αγωνίστηκε στην Ένωση τη διετία 2016-18, ενώ επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» για τη σεζόν 2019-20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες δηλώσεις μετά τη συμφωνία του με τον Διομήδη Άργους, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τόνισε: «Συναντήθηκα με τον προπονητή μου Γιώργο Χαλκίδη και τους ανθρώπους της Διοίκησης. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ άνετα ξεναγώντας με στην περιοχή.

Η ομάδα είναι περισσότερο οργανωμένη πλέον και προσπαθεί με τη βοήθεια και του Δήμου να ξαναχτίσει τη μεγάλη ομάδα του πρόσφατος παρελθόντος. Έχει αλλάξει πολύ από το 2016 που πρωτοήρθα στην Ελλάδα, είναι μια νεανική ομάδα με πολλές δυνατότητες και η νέα χρονιά προμηνύεται να είναι μια πολύ καλή σεζόν για το Διομήδη.

Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει και εξετάζω για να μετακινηθώ σε μία ομάδα είναι ο προπονητής της. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πέρυσι η αλλαγή που έφερε στο Διομήδη ο Γιώργος Χαλκίδης, αφού η ομάδα που αντιμετώπισα στο δεύτερο γύρο με αυτόν προπονητή ήταν εντελώς αλλαγμένη από τον αγώνα του πρώτου γύρου, μια ομάδα φρέσκια, με νέο στιλ παιχνιδιού και πολύ μαχητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω πολύ στον προπονητή μου και τα πλάνα που έχει και είμαι βέβαιος πως με πολύ σκληρή δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Αυτή είναι μια ομάδα που χαίρομαι να παίζω.

Η φιλοσοφία μου όταν παίζω σε μία ομάδα είναι πάντα η ίδια. Θέλω να δημιουργώ, μαζί με τους συμπαίκτες μου, ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας τόσο μέσα στα αποδυτήρια και τους αγώνες όσο και εκτός. Να βοηθώ και να στηρίζω τους νεαρότερους συμπαίκτες μου με τις συμβουλές μου και φυσικά να μάχομαι σε κάθε αγώνα χωρίς να χάνω το χαμόγελό μου!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης