Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του European Cup έκανε σήμερα (15/1) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ… Και αυτό γιατί η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη επιβλήθηκε της Μπιέλοβαρ από την Κροατία με 28-21 (ημίχρονο 11-11) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα, στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι «ασπρόμαυρες» καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα των επτά τερμάτων στον αγώνα ρεβάνς με την Μπιέλοβαρ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/1, 17:00) στο ίδιο γήπεδο, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να είναι τυπικά φιλοξενούμενος σε αυτό το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάτησε… γκάζι στο β΄ μέρος και «νίκησε» και την σχεδόν δύο μηνών αγωνιστική απραξία του, ήταν η Χατζηπαρασίδου που πέτυχε 10 γκολ.

ΠΑΟΚ: Χατζηπαρασίδου 10, Γιοβανόφσκα 6, Γκάτζιου 4, Στογιάνοβιτς 3, Σεβδίλη 3, Μπατζαρακούδη 1, Σαμολαδά 1, Μπελέσκα, Νίκολιτς, Καραχαρίση, Παναγιωτίδου, Μεντεσίδου, Κουκμίση, Καγιούμοβα, Τσικνάκη.

Μπιέλοβαρ: Μάλετς 5, Γκούσκιτς 4, Ιβάντα 4, Τβόριτς 3, Γκασπάροβιτς 3, Μάμιτς 1, Τσάγκαλ 1, Γκάβριτς, Νίκσιτς, Μ. Πράτλιατσιτς, Πίφαρ, Τόλιτς, Πόκοπατς, Σόφιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης