Τον πρώτο αντίπαλό του στη νέα σεζόν του European Cup ανδρών στο χάντμπολ έμαθε την Τρίτη (1/9) ο Διομήδης Άργους.

Όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF), στη Βιένη, οι «λύκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με την τουρκική Αντάλιασπορ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης, η οποία μέχρι πέρυσι ονομαζόταν Challenge Cup. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 14 ή 15 Νοεμβρίου επί ελληνικού εδάφους, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα στην Αττάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Γιώργος Χαλκίδης, σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, δηλώνοντας: «Μια κλήρωση με τουρκική ομάδα έχει πάντα ενδιαφέρον. Το γεγονός ότι η ρεβάνς είναι στην Τουρκία είναι το μόνο μειονέκτημα από την κλήρωση.

Υπάρχει άνεση χρόνου, ώστε να συλλέξουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για την προετοιμασία μας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μια αρκετά καλή ομάδα, που παρουσιάζει κάποια αστάθεια τώρα και γι’ αυτό θα παρακολουθούμε στενά τον προγραμματισμό της και τυχόν κινήσεις ενίσχυσής της.

Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και εύχομαι να είμαστε σε καλή κατάσταση όταν έρθει η ώρα των αναμετρήσεων και να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτών των αγώνων, ώστε να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης