Ο Εσθονός κεντρικός του ΠΑΟΚ, Αντρί Αγκάνιτς, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών, η οποία ολοκληρώθηκε στις 18/3 με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Φίλιππος Βέροιας.

Ο Αντρί Αγκάνιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «Δικέφαλου» στην εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ. Ο 28χρονος κεντρικός πήρε συνολικά 12 πόντους, εκ των οποίων 4 πόντους από μπλοκ και 2 άσσους ενώ στην επίθεση σημείωσε 6 πόντους στις 11 συνολικά πάσες που πήρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πρώτη φορά που ο Αντρί Αγκάνιτς αναδεικνύεται MVP και ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-21.

«Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με φάσεις μεγάλης διαρκείας και όμορφους πόντους, πιστεύω οι φίλαθλοι πραγματικά απόλαυσαν αυτό το παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική νίκη και οι τρεις πόντοι ήταν πολύτιμοι για εμάς. Είχαμε γνωρίσει ήττες σε παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, και έτσι νιώσαμε καλά που πήραμε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα», σχολίασε.

«Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό σταφ και στην Διοίκηση, αφού ο καθένας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει αυτή η σημαντική νίκη. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θέλουμε να πάρουμε περισσότερες νίκες σαν και αυτήν στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης