Η Αμερικανίδα διαγώνια του Μαρκόπουλου, Γιασμίν Μπεντάρτ, αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Στη νίκη της ομάδας της επί του Παναθηναϊκού με 3-1, η Μπεντάρτ μέτρησε 28 πόντους με 20/51 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 6 μπλοκ. Είναι το δεύτερο βραβείο MVP για την Γιασμίν Μπεντάρτ, μετά την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια τη 2η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ ευχάριστο που το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πάλι. Ξέρω πως οι ομάδες και οι αθλήτριες το περίμεναν με ανυπομονησία. Απέναντι στον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ καλά, όμως έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προπονούμαστε πολύ σκληρά και αυτή η δουλειά θα βγει στους αγώνες. Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που παίξαμε, ειδικά στην άμυνα», σχολίασε η αθλήτρια.

«Όσον αφορά το βραβείο του MVP, είμαι πολύ χαρούμενη που ψηφίστηκα για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν θα τα είχα καταφέρει βέβαια αν δεν είχα αυτές τις συμπαίκτριες στο Μαρκόπουλο. Μου κάνουν την δουλειά στο γήπεδο πολύ ευκολότερη και χαίρομαι που συνεισφέρω και εγώ στην ομάδα».

Η κορυφαία επτάδα της 5ης αγωνιστικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MVP: Γιασμίν Μπεντάρντ

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ), Βιργινία Δικαιούλια (Μαρκόπουλο)

Ακραίες: Μαρία Αποστολάκη (Θέτις Βούλας), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (ΑΟ Θήρας)

Πασαδόρος: Φράνσις Αρναούτου (Μαρκόπουλο)

Διαγώνια: Μίλιτσα Κούμπουρα (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο: Πένυ Ρόγκα (Άρης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης