Ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού Νίκολα Μιγιαήλοβιτς αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League Ανδρών.

Ο Μιγιαήλοβιτς ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 3-0 σετ, στον αγώνα που διεξήχθη στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο Σέρβος ακραίος σε τρία σετ σημείωσε 16 πόντους με 12/18 επιθέσεις (67% αποτελεσματικότητα επίθεσης), 1 πόντο από μπλοκ και 3 άσσους μετά από 10 σερβίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, πήρε 7 υποδοχές με 71% υποδοχή και 57% άριστες. Μάλιστα στο 3ο σετ δεν ξεκίνησε βασικός αλλά όταν η Κηφισιάς προηγήθηκε 17-19 στο 3ο σετ μπήκε πάλι στον αγώνα και με προσωπικούς πόντους πήρε το σετ 32-30 και μαζί και τη νίκη.

«Ο αγώνας με την Κηφισιά ήταν πολύ ιδιαίτερος αλλά νικήσαμε δίκαια 3-0. Είναι η δεύτερη διάκριση MVP στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νιώθω ωραία. Αυτή η διάκριση με παρακινεί να δουλέψω πιο σκληρά και να παίξω καλύτερα. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και σε όλην την ομάδα. Ευχαριστώ την ελληνική λίγκα του βόλεϊ που μου έδωσε αυτή τη χαρά», σχολίασε ο παίκτης.

Ο Μιγιαήλοβιτς γεννήθηκε στις 8/8/1989 έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Στην Ελλάδα αγωνίζεται για τρίτη σεζόν, μετά το πέρασμά του από Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα Σύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

MVP : Νίκολα Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός)

Διαγώνιος: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός)

Ακραίοι : Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός), Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο : Βασίλης Καρασαββίδης (Φοίνικας Σύρου)

Κεντρικοί: Αντρέ Μπράουν (Φοίνικας Σύρου), Αντρί Αγκάνιτς (ΠΑΟΚ)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης