Βόλεϊ: Τρεις φιλικοί με τη Ρουμανία για την Εθνική Ανδρών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 21:51
Βόλεϊ: Τρεις φιλικοί με τη Ρουμανία για την Εθνική Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας σε τρεις φιλικούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. Τριαντάφυλλος», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 24-26 Απριλίου με κοινή ώρα έναρξης στις 18:00. Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην πελοποννησιακή πόλη.

Μετά την πολύ καλή περίοδο στη φετινή Volley League με τον Ολυμπιακό αρχικά και στη συνέχεια με τη Κηφισιά, ο Σταύρος Κασαμπαλής θα σηκώσει το βάρος της θέσης του πασαδόρου, μαζί με τον Κώστα Στιβαχτή.

«Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να φοράει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Το συναίσθημα δεν είναι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά κάθε φορά είναι η ίδια χαρά και η ίδια πρόκληση», δήλωσε ο διεθνής πασαδόρος.

Έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις με τη γαλανόλευκη φανέλα είναι και οι ακραίοι της Κηφισιάς Φροίξος Κωτσάκης, Κυριάκος Σπυριούνης, όπως και ο κεντρικός Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο «πρωτάρης» της Εθνικής, Φροίξος Κωτσιάκης, δήλωσε: «Χαίρομαι που θα έγινα μέλος αυτής της ομάδας και μαζί με όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε».

Ο Παπαλεξίου, μέλος της Εθνικής και το 2019 στα γήπεδα της Γαλλίας και της Σλοβενίας, είπε: «Από την τελευταία φορά που ήμουν στην Εθνική, έχω βελτιωθεί πολύ σε προσωπικό επίπεδο. Στην Εθνική συνεχίζουν πάνω κάτω τα ίδια παιδιά ενώ υπάρχουν και μερικοί "νεοσύλλεκτοι", οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και θα στελεχώσουν άξια την ομάδα».

Ο Κυριάκος Σπυριούνης, που επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλές προετοιμασίες της Εθνικής, τόνισε: «Νιώθω έτοιμος ότι μπορώ φέτος να κάνω το βήμα παραπάνω στην Εθνική. Είμαι χαρούμενος για τη κλήση μου και θα δώσω τα πάντα στην ομάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 21:52