Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ, που θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες (Γαλλία, Σλοβενία, Ολλανδία, Βέλγιο), ρίχνεται σήμερα η Εθνική ανδρών, 10 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία σε τελική φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο στις 15.15 (ΕΡΤ2) με τη Βουλγαρία στο Μονπελιέ της Γαλλίας, για τον Α’ όμιλο του Eurovolley, στον οποίο βρίσκονται επίσης η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ρουμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο της Εθνικής μας στο σημερινό ματς -και γενικά στον όμιλο- είναι αρκετά δύσκολο, καθώς θα αντιμετωπίσει ένα μεγαθήριο του παγκοσμίου βόλεϊ, ωστόσο η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να παλέψει το παιχνίδι.

Στόχος της Ελλάδας είναι η κατάληψη της τέταρτης θέσης, την οποία θα διεκδικήσει με τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Υπενθυμίζεται ότι προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις ομάδες από κάθε γκρουπ.

Στο παρελθόν η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει 69 φορές τη Βουλγαρία, έχοντας 24 νίκες και 44 ήττες, ενώ ένα φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων έμεινε ισόπαλο 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον όμιλο της Εθνικής μας:

15.15 Βουλγαρία – Ελλάδα (ΕΡΤ2)

18.15 Πορτογαλία – Ιταλία

21.45 Γαλλία – Ρουμανία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης