Ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας Σύρου και ο ΑΟΠ Κηφισιάς είναι οι τρεις ομάδες που έλαβαν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ η τύχη των υπόλοιπων συλλόγων θα κριθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Όπως έγινε γνωστό από τη Λίγκα, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Παμβοχαϊκός δεν πήραν την άδεια για τυπικούς λόγους αλλά αναμένεται να την εξασφαλίσουν στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α., καθώς θα έχουν συμπληρώσει τους φακέλους τους, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με την Ελπίδα και τον ΟΦΗ, καθώς οι «νεοφώτιστοι» θα πρέπει να μετασχηματισούν σε Τ.Α.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η ακριτική ομάδα έχει επιδοθεί σε μάχη με το χρόνο, καθώς πασχίζει να κάνει διακανονισμούς με αθλητές για τα οφειλόμενα, αφού πρόθεση των ανθρώπων του είναι να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ως προς τον Ηρακλή, που είχε απειλήσει με αποχώρηση στέλνοντας μάλιστα στην ΕΣΑΠ σχετική επιστολή, τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια για να γεφυρωθούν οι διαφορές, προκειμένου να αγωνιστεί ο «Γηραιός» και οι αθλητές με τους οποίους έχει συμφωνήσει να μη μείνουν χωρίς συμβόλαιο.

Καμία πρόοδος, τέλος, δεν υπήρξε με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε προφορικά τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, ότι η Ένωση, οριστικά, δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης