Η ακραία της Θήρας, Κέντρα Ντάλκε, αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Στη νίκη της ομάδας της επί του Άρη με 3-2 σετ στη Θεσσαλονίκη, μέτρησε 26 πόντους (22/47 επιθέσεις, 2 άσσοι, 2 μπλοκ) και βοήθησε την ομάδα της να εδραιωθεί στην κορυφή του Α΄ ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κέντρα Ντάλκε γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1996 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου της Αριζόνα, όπου συμμετείχε με την ομάδα βόλεϊ στο Κολεγιακό πρωτάθλημα. Το 2018 αγωνίστηκε στις Φιλιππίνες με την PLDT Fibr και την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μαρσάλα, στην Ιταλία.

«Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν δύσκολο. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα που παίζει ομαδικά και τα έδωσαν όλα απέναντί μας. Κάναμε πολλά λάθη από την πλευρά μας, όμως στα σημεία που έπρεπε κάναμε σωστές επιλογές και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη πως αντεπεξήλθαμε τις προκλήσεις του αγώνα», σχολίασε η αθλήτρια.

Για την προσαρμογή της στην Ελλάδα, είπε: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη. Όλοι με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή και νιώθω δικαιωμένη για την επιλογή μου να έρθω. Είχα την ευκαιρία να δω διάφορα μέρη της Σαντορίνης. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για να μείνω σε καλή κατάσταση και να είμαι σε εγρήγορση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κορυφαία επτάδα της 6ης αγωνιστικής:

Διαγώνια: Παναγιώτα Διώτη (ΑΟ Θήρας)

Πασαδόρος: Ραϊμαριέλι Σάντος (ΑΟ Θήρας)

Ακραίες: Αλεξάντρα Βαΐντοβα (Αμαζόνες), Σία Τοτσίδου (Ολυμπιακός)

Κεντρικές: Αναστασία Γεωργιάδου (Θέτις Βούλας), Νίκη Απλαδά (Ηλυσιακός)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη (Αμαζόνες)

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης