Ο διεθνής ακραίος του Φοίνικα Σύρου, Θανάσης Πρωτοψάλτης, αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Ο Πρωτοψάλτης ήταν πρωταγωνιστής του Φοίνικα στη νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού, καθώς κέρδισε 18 πόντους με 17/31 επιθέσεις κι έναν άσσο, ενώ η υποδοχή του σε 38 προσπάθειες ήταν 68% και 45% άριστες με 3 λάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η τέταρτη φορά ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδεικνύεται MVP. Οι τρεις προηγούμενες ήταν τη σεζόν 2013-14 και συγκεκριμένα τις αγωνιστικές 6η, 12η και 15η.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με ψήφισαν πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Αυτή η τιμή, μου δίνει δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Προσωπικός μου στόχος είναι να δίνω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου», σχολίασε για τη διάκρισή του.

«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άποψή μου είναι πως ο Θεοδόσης Ηλίας ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της νίκης. Μπήκε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά. Ο Φοίνικας στηρίζεται στον πάγκο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης