Η Κορέα αναδείχθηκε νικήτρια στο ασιατικό ντέρμπι Γυναικών με την Ιαπωνία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (Α΄ όμιλος) του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ.

Οι Κορεάτισσες επιβλήθηκαν με 3-2 σετ (25-19, 19-25, 25-22, 15-25, 16-14) ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του γκρουπ, πίσω από Βραζιλία και Σερβία, σε αντίθεση με τις Γιαπωνέζες που υποχώρησαν σημαντικά (πέμπτες) και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προημιτελικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, με το εμφατικό 3-0, η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε της Κένυας στο Ολυμπιακό τουρνουά βόλεϊ των Γυναικών, πανηγυρίζοντας την πρώτη επιτυχία της στον Α’ όμιλο και υποχρεώνοντας τους ηττημένους στην τέταρτη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 19 λεπτά, με τις Κενυάτισσες να… παραδίδονται στο τρίτο σετ.

Η Βραζιλία επικράτησε της Σερβίας με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ των γυναικών. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε περίπου σε δύο ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Τουρκία επικράτησε της Αργεντινής με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ των Γυναικών. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 22 λεπτά. Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-18.

Τέλος, σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Ρωσία το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ των Γυναικών. Η ROC συνέτριψε με 3-0 σετ τις ΗΠΑ, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 3-1 και δίνοντας τέλος στο αήττητο των αντιπάλων. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 22 λεπτά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης